Chris Kläfford

Publiken har tagit den 29-åriga sångaren Chris Kläfford från Lindesberg till sina hjärtan, till och med världsartister som Bryan Adams hör till den ständigt växande fanskaran. Adams fick via kontakter höra några av Chris låtar och skickade direkt en hälsning att han gillade vad han hörde.

Idol-vinnaren är en av landets absolut mest populära och efterfrågade artister sommaren 2018. Han kommer resa land och rike runt med över 50 stopp. Han stannar inte där, redan i höst ger han sig ut på en större turné, ”The imagine tour ”, som startar den 24 okt i Vara Konserthus. Denna gång med fullt band och stor produktion.

Chris Kläfford vann Idol 2017. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som ”Imagine” och ”Utan dina andetag”. Just ”Imagine”, från Idols slutaudition, är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Hans debutsingel “Treading Water” tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.

Här ser du Chris Kläfford på Konsert turnén:

24 okt VARA, Vara Konserthus

25 okt JÖNKÖPING, Konserthus

27 okt KUNGSBACKA, Kungsbacka Teater

28 okt NORRKÖPING, Flygeln

31 okt VÄXJÖ, Växjö Konserthus

1 nov SKÖVDE, Skövde Teater

2 nov BORÅS, Åhaga

3 nov LINKÖPING, Crusellhallen

8 nov ÖREBRO, Conventum

9 nov VÄSTERÅS, Västerås konserthus

11 nov MALMÖ, Slagthuset

14 nov GÖTEBORG, Stora Teatern

15 nov KALMAR, Kalmarsalen

 

 

 

Fotograf: Bob Linger.

Presenteras av MusikEvent.

Lyssna

Hemsida

chrisklafford.com

Tipsa andra.