Catfight

 

Med sin lansering av EP:n ”Revolution” och musikvideorna ”Earthbound” och ”Your world is mine” öppnade den kvinnliga duon CATFIGHT upp dörrarna för den kvinnliga House revolutionen tidigare i våras. Duons framfart har varit anmärkningsvärd både på hemmaplan och internationellt och nyligen stod de på scenen under Rockbjörnen och avslutade med en egen spelning inför 15 000 i publiken.

CATFIGHT har utvecklat en ny nivå på DJ scenen. Denise skriver och sjunger låtarna och all produktion sker gemensamt. Båda har en lång och gedigen erfarenhet av branschen och därmed har deras tekniska färdigheter utvecklats till en avsevärt konkurrenskraftig nivå. All produktion går under egna bolaget Catfight AB och duon lanserar sin musik via sitt eget skivbolag.

Denise Lopez har som soloartist sålt mer än 500 000 album. Hon har arbetat med framstående producenter såsom Pras Michel (Fugees), Max Martin, Anders Bagge och Andreas Carlsson m.fl. Hon var som enda svenska artist förband till Michael Jackson på ett fullsatt Ullevi och har sålt ut Tokyo Dome två gånger i rad med 100 000 i publiken.

Jennifer Love har spelat på den välkända klubben Pacha (Egypten och Spanien) och Custo Fashion Event/Fashion-TV i Barcelona för en publik över 5 000 personer. Hon har även medverkat på samlings cd:n “God Is a DJane Vol. 1, som består av klassisk vokal-house.
Jennifer har spelat på de största internationella klubbarna i Europa, Mellanöstern och samtliga primära klubbar i Sverige.

Hösten får en rivstart för duon som är inbokade på flertalet spelningar runt om i landet samt utomlands. Även flertalet nyproduktioner och internationella samarbeten ligger i pipeline för gruppen.

 

Fotograf: Filip Cederholm 

Presenteras av


Tipsa andra.