Vad vi erbjuder.

Företagsevent.

Vi erbjuder underhållning, aktiviteter och all teknik som behövs till ditt företagsevent (eller din privata fest). Vi har även tält, bord, stolar och scener. Liksom proffsiga konferencierer och programledare, som tar hand om gästerna under kvällen. 

Du kan vara trygg med oss. Vi är ett lösningsorienterat familjeföretag med gott rykte och goda referenser. Hos oss får du alltid en kontaktperson som håller i hela projektet.

Artistuppträdanden.

Du kan boka landets mest efterfrågade artister genom vår digra artistkatalog. Skulle du ändå sakna något namn, hör av dig så kollar vi runt i våra nätverk om din artist är ledig. 

Vad kostar artisten?

Priserna varierar och det beror främst på hur känd artisten är. Men kom ihåg att Sverige är ovanligt rikt på musiker med fantastiskt hög kvalitet. Och eftersom vi bokar dem ofta kan vi erbjuda rabatterade priser på många av dem.  

Titta i artistkatalogen →

Egen middagsshow.

Låt oss hjälpa dig att sätta ihop en skräddarsydd middagsshow. Vi har levererat shower med schlager, disco, rock från olika decennier till företag och hotell under många år, antingen med komp från liveband eller som singback. Allt med vår egen teknik.

Paketlösning?

Har du egna önskemål om den perfekta underhållningen? Låt oss hjälpa dig att sy ihop ett färdigt paket för hela kvällen. Ett vanligt upplägg kan se ut så här: 

En barpianist eller gycklare inleder under mingel. När folk kommit i ordning brukar en musikshow eller trollerishow sitta perfekt. När middagen är över är det inte ovanligt att gästerna vill röra på sig, då kan det vara en god idé att låta ett band eller en dj skruva upp feststämningen ytterligare? Eller varför inte en gästartist som extra överraskning? Du bestämmer, vi fixar det mesta.

Bröllop?

Dags att ta det stora steget? Det kan vara den viktigaste dagen i ert liv och då får inget gå fel. Stressen inför ett bröllop kan få de starkaste paren att krokna. Så låt oss hjälpa till att planera den perfekta dagen så att den blir ett ljuvligt minne.

Många väljer att anlita en bröllopskoordinator som tar hand om allt praktiskt på ett strukturerat och kreativt sätt. På så sätt slipper ni oroa dig för personalfrågor, tillstånd och etikettsregler med mera. Vi erbjuder oss att vara med under hela bröllopsdagen, ständig vaksamma på eventuella problem som kan uppstå. Vill du, kan vi ta hand om hela arrangemanget eller, om ni föredrar det, bara erbjuda några timmars rådgivning. Vi lägger upp allt efter ditt önskemål och budget.