Molly Sandén

Molly Sandén startar 2021 med att släppa singeln ”Kärlek slutar alltid med bråk” från det kommande albumet ”Dom ska veta” – hennes tredje album på svenska, som har release i vår.

“Det finns en längtan framåt i det här albumet, men jag har samtidigt varit orolig, deppig, ensam – det har varit nyttigt och skitläskigt. Känslan kring förra albumet var att jag var tvungen att skriva det för att känslorna skulle försvinna. Den här gången har det varit annorlunda. Jag strider inte mot mig själv längre och bryr mig inte längre om att anpassa mig. Jag har accepterat alla sidor av mig själv och det känns okej.” – Molly Sandén.

I slutet av sommaren förra året släppte Molly Sandén platinasäljande Jag mår bra nu ft. Newkid som var det första vi fick höra från det kommande albumet.

”Kärlek slutar alltid med bråk” släpps idag 22 januari via MILKSHAKE / Sony Music. Låten är skriven av Molly Sandén tillsammans med Linnea Södahl och Elvira Anderfjärd (Taylor Swift, Katy Perry, Tove Lo) som även står bakom produktionen.

Med över 300 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid och mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser (Årets Pop, Årets Album och Årets Artist på Grammisgalan samt Guldmicken (för årets live) och Årets Pop på P3 Guld) är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare.

Presenteras av


Tipsa andra