Dj 2much

Thomas Hedström, som går under DJ-namnet DJ2MUCH, har gått från klarhet till klarhet sedan han började sin karriär som DJ. Tack vare hans unika och framförallt tekniska stil, har han vunnit mångas respekt och är en väldigt anlitad DJ.
Han har bland annat haft nöjet att turnera runt i Sverige med de allra största namnen inom den svenska hiphop-scenen: Ken Ring, Stor, AFC, Pato Pooh och Medina för att nämna några.
Men framgångarna har inte slutat vid Sveriges gränser. Tillsammans med amerikanska rappare såsom Masspike Miles, French Montan och Saigon, har han även turnerat runt i Europa och USA och har varit förband till stora akter såsom Fat Joe, The Game, 50 Cent, Rick Ross etc. När han inte är ute och turnerar eller spelar på klubbar, producerar han olika former av promotionsmaterial som exempelvis mixtapes på artisters begäran.

 

DJ 2MUCH tillhör kollektivet Palm3, och blev nominerad 2012 till ”Best International Mixtape” med Maybach Music releasen av Masspike Miles mixtape: Untouchable Luv Affair.

Året därpå vann han även Mirage dj Challenge och nu är han högaktuell med nya mixtape/ep:n Baxat USB som består av remix och nytt material från Ken Ring.

Lyssna


Tipsa andra