Mowgli

 

Mowgli är ett coverband med en bred repertoar! Vi är duktiga på att känna av publiken och vi spelar låtar som passar för kvällen. Från svenska klassiker till pop och hårdrock. Sen starten har vi spelat mestadels i Sverige på krogar och privatfester men också mycket i Finland! Mowgli är en trio med uppsättningen gitarr, bas, trummor och ett trestämmigt körpaket =) 

Daniel Hagelin har spelat gitarr och sjungit i 16 år med kända som okända musiker/artister. Bl a Janne Bark (Lundell), Tom Nordahl (vann sikta mot stjärnorna som Bon Jovi), Oskar bly (musikal artist från Örebro) även spelat väldigt mycket i vanliga coverband, krogshower med Janssons Frestelser och gjort en del trub-gig också.

Micke Palmström har ett förflutet i hårdrocks bandet Crystal Blue där han spelade trummor. På senare år har det blivit mer bas och nu är han fast medlem i The Toto Tribute samt en flitigt anlitad basist i olika sammanhang när han inte spelar med Mowgli.

Pär Hjulström spelar/spelat med i diverse band som Motherlode, Fired Up, Truckfighters som han har turnerat med i hela Europa och England. Frilansande trummis som ofta är anlitad till diverse spelningar. Gick rockmusikerlinjen i Stockholm på fryshuset 2003. Tar numera trumlektioner av den världsberömde Zappa trummisen Morgan Ågren.

Presenteras av


Tipsa andra.