Rufus

Partybandet Rufus är bandet som lirar dom stora party hitsen med mycket energi, glädje, musikalitet och party för att leverera det bästa för publiken.

Bandets repertoar är en vild blandning av låtar från AC/DC, Whitesnake, Bryan Adams, Bruce Springsteen, Gyllene tider, Magnus Uggla, Abba, U2, Green Day till dagens stora hits med Avicii, Daftpunk, Coldplay, Katy Perry, Lady gaga, Ed Sheeran, Imagine Dragons.

Bandets sättning är 2 gitarrister, 1 basist , 1 trummis och 3 av oss sjunger lead i bandet. En av våra stora styrkor är att vi är 3 sångare i bandet och kan då blanda låtstilar helt fritt och välja det bästa från 60- talet till nutid med en stor dos av rock´n roll.

Vi försöker alltid att tillgodo se kundens behov och vi är öppna för spontana inslag och önskemål som låtval, Musikquizz, Allsång, Nubbevisor och Upplägg.

Partybandet Rufus har stor erfarenhet av att stå på scenen och har 100% fokus på att publiken ska få det bästa.

Bandet har lirat åt företag som Getinge Stockholm, Atlas Copco, Munthers, Akademiska Sjukhuset uppsala och ställen som Långbers Tällberg, After Beach Roslagsloppet Öregrund, After Ski Idre, Sjökrogen Östhammar och mycket privata tillställningar som bröllop och kalas.

Det finns mycket goda recensioner från tidigare kunder.

Vi har samarbeta och kompat artister som David Lindgren, Lilli & Susie och Oscar Zia

Vi kommer med komplett ljud och ljus om så önskas och har olika uppsättningar för det beroende på lokal och scenyta.

Lyssna

Presenteras av

Presenteras av MusikEvent.


Tipsa andra