Le Crash

Le Crash är en Diskobetonad musikgrupp som specialiserat sig på dinner shows i pop-up-format, alltid med en finalsplash i slutet. Le Crash levererar klassiker i disco-, rock- och popklassiker i en glittrig, sprakande och modernt snygg paketering. Man får en helkväll som tar gästerna till klimax!
Le Crash har ett bas-upplägg som fungerar väldigt bra. Exemplet nedan är baserat på en tre-fyrarätters med “gala-känsla” som ska sluta i party! Här får det plats andra delar som ska in i körschemat så ska det få plats likaså (ev priser, tal, konferencier eller liknande). Det fungerar också lika bra till stående mingelfest eller clubkväll.
Le Crash Dinnershow
19:00 Dörrarna “slår upp”, gästerna kommer in, då står Le Crash på scenen och kör sitt öppningsnummer till gästernas seating.
Le Crash öppningsnummer 
Gör att kvällen öppnar storlaget och snyggt från början under tiden gästerna slår sig ned vid sina bord.
Gästerna har satt sig till bords, tagit något att dricka?
Förrätt
19:30 Le Crash ABBA medley
Medley med blandade hits som höjer tempot redan från början på kvällen men på ett smakfullt sätt. Fångar in de lite äldre i publiken vilket är bra från början. 
Varmrätt
20:30 Säg mig var du står  + Disco inferno
Här får vi publiken upp på benen och dansa och de får lära sig några disco-steg.
21:00 Le Crash Rock medley
80talsrock från Paradise City till Queen och The Sounds 
Gasar igång publiken lite extra så man lossar på slipsen och känner att ikväll är det party. 9 min
Dessert/Kaffe
22:30 Le Crash Final medley 
+ extranummer
 
Extra tillägg
Le Crash DJ
Vi DJ:ar ju också om man önskar att kvällen fortsätter med dans. Det brukar vara ett väldigt populärt grepp att vi efter kvällens middag DJ:ar. Vi håller ångan uppe helt enkelt det bjuds till dans och fest hela kvällen. Obs tid 2,5 tim max, sedan spelar ni egen spellista. alt annan DJ. Obs att DJ set ej kan bokas separat.
 
Hemlig gästartist
Önskar man boka till en hemlig gästartist passar det perfekt. Le Crash samarbetar tätt med flera artister och i det här fallet passar kanske Andreas Lundstedt eller Tess Merkel från Alcazar som en explosiv avslutning där man kör 30 min Alcazar-show tillsammans med Le Crash, som ett “cherry on top” för de som vill ha lite stjärnglans på festen. En hitskavalkad utan dess like som avslutning.
 
Detta är ett upplägg som fungerar väldigt bra. Tiderna är bara förslag baserat på en standardmall för ett middagsschema.
Vi förbehåller oss reservation att musikaliska innehållet kan förändras och vi hjälper er gärna att få till kvällen överlag och skapa ett bra körschema.
Liveband eller backing tracks
Denna show sker till backingtracks eller liveband beroende på beställning.
Så man kan ju anpassa efter budget och plocka de delar ni själva önskar ovan med extra DJ set eller utan, med liveband eller till backingtracks.

Lyssna

Presenteras av

MusikEvent


Tipsa andra