Eventbyrå.

Företagsevent.

Vi erbjuder underhållning, aktiviteter, catering samt all teknik som behövs till ett företagsevent. Vi har även tält, bord, stolar och scener. Vi börjar alltid med att gå igenom syftet och målet med en kund, sen faller allt på plats när det gäller innehållet för kvällen. Musikevent finns alltid på plats under hela eventet och ser till att allt flyter på enligt planering. Vi har även konfrencierer och programledare som sköter om era gäster under kvällen.
Snabbt, enkelt & smidigt.

Läs mer om företagsevent


Artistuppträdanden.

Genom Musikevent kan ni som företag eller privatperson boka landets mest efterfrågade artister. Vi har ett brett kontaktnät med alla artister och management och ni som kund kan tryggt luta er tillbaka. Vi levererar artisten samt all teknik, och vi sköter även om resor och boende.

Läs mer om artistuppträdanden


Middagsshower.

Musikevent har i flera år levererat skräddarsydda shower till olika företag och hotell. Showerna kompas med liveband eller som singback. Showerna fungerar under middag med innehåll som Schlager, Disco, Rock eller 70-tals musik. Givetvis ingår teknik från oss.

Läs mer om middagsshower


Paketlösningar.

Om ni som kund önskar ett färdigt paket för hela kvällen så har ni kommit rätt. Vi skräddarsyr tillsammans med er en helkväll med t ex en barpianist eller gycklare under mingel, middagsshow, under middag eller trollerishow. Senare under kvällen kommer ett band eller en DJ som spelar party eller dansmusik. Man kan även ha en gästartist under kvällen som extra överraskning!

Läs mer om paketlösningar


Skräddarsydda lösningar.

Vi hjälper gärna till att skräddarsy underhållningen eller eventet. Det kan handla om en show som ni vill ska ett speciellt tema eller en helkväll i 70-, 80-, 90-tals tema, eller kanske körslaget, kryssning, allsång eller charter tema. Ni har önskemålen, vi förverkligar dom!

Läs mer om skräddarsydda lösningar


Tipsa andra